EVEN VOORSTELLEN

Bij Sil Personal Training staan wij voor resultaat. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen maken wij een plan van aanpak. Wij hebben een unieke formule samengesteld om jouw doelen haalbaar en overzichtelijk te maken.

”train hard , earn wine” is de slogan. Veel mensen denken namelijk dat als ze bij ons komen dat ze helemaal niks meer mogen. Dit is absoluut niet waar. Als een wijntje jouw de nodige rust en ontspanning geeft zijn wij de laatste die daarop tegen zijn. Stapsgewijs patronen analyseren, evalueren en aanpassen zorgt voor duurzaam resultaat. Dit doen wij d.m.v. 3 componenten:
1. Nutrition, fase 1
2. Daily rest, fase 1
3. Training, fase 1

Wij brengen deze componenten schematisch in kaart om ook de boodschap/disbalans in jouw levensstijl visueel kenbaar te maken. Bewustwording is namelijk een belangrijk aspect om gewoontes te kunnen doorbreken.

OPRICHTER & TRAINER

SIL WIERSMA

Sil is een ambiteus, direct en realistich persoon met een groot empatisch vermogen. Met deze eigenschappen heeft Sil de kwaliteiten om mensen goed te kunnen begeleiden bij het behalen van zijn of haar doelen. Sil heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de fitnessbranche en heeft (door de jaren heen) zijn eigen unieke formule samengesteld wat staat voor gegarandeerd resulutaat.

Met diverse opleidingen en certificaten in krachttraining, voeding & diëtetiek, supplementen en blessurebehandelmethodes heeft hij een ruime kennis om zijn cliënten goed van dienst te kunnen staan.

Meld je aan

TRAINER

LLOYD BLEEKSMA

Lloyd is een loyaal, direct en behulpzaam persoon die een groote passie heeft om het beste uit je te halen. Onze leden vinden het super fijn om met Lloyd te mogen trainen. Hij is een echte motivator met al heel wat jaren werkervaring in diverse sportdiciplines.

Hij levert met zijn uitgebreide kennis over krachttraining, voeding en suppletie, blessurebehandeling en -preventie uitsluitend maatwerk voor zijn cliënten.

Meld je aan

VAKKENNIS

JAREN ERVARING

GEGARANDEERD RESULTAAT

SIL personal training

Meld je nu aan!

Afspraak maken